Vujošević o Trinkijeriju i retkim pticama

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o Trinkijeriju i "retkim pticama"

Bivši trener Partizana oglasio se povodom angažovanja novog stratega u Humskoj

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Andrea Trinkijeri nasledio je na klupi Partizana Nenada Čanka, koji je posle debakla od Zadra podneo ostavku na mesto prvog trenera.

Italijan je dogovorio saradnju sa predsednikom crno-belih Ostojom Mijailovićem i postao prvi trener stranac koji predvodi Partizan.

Bivši strateg Partizana Duško Vujošević pohvalio je čelne ljude >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kluba iz Humske zbog poteza koji su napravili.

"Drago mi je i što su ovi novi košarkaški ljudi koji vode Partizan shvatili da bez dobrog trenera ne može nikakavozbiljan projekat da se izvede. A dobri treneri su retke ptice. Kako su sada imali priliku da shvate, te retke ptice imaju i svoju cenu", izjavio je za "Kurir" Vujošević.

On je i Trinkijeriju poželeo uspeh u novom klubu, u kojem mu neće biti lako.

"Pozdravljam gest Trinkijerija koji je došao u Partizan, klub sa velikom tradicijom i želim mu da tu tradiciju sačuva", dodao je Vujošević.

Trinkijeri, koji bi trebalo da zarađuje 400.000 evra godišnje, bez bonusa, zvanično će danas popodne biti predstavljen javnosti kao novi trener Partizana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.