Vujošević: Ovakvom igrom se ne dobijaju utakmice

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Ovakvom igrom se ne dobijaju utakmice

Trener Partizana Duško Vujošević nije bio zadovoljan prikazanom partijom u porazu od Crvene zvezde (76:67), u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Više su prikazali i zasluženo idu u finale. Nije ispoštovan taktički plan utakmice, tako se ne dobija snažan protivnik. Kada smo mogli da preokrenemo, prikazali smo najmanje strpljenja, pameti i selekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šuta. Presudilo je 14 promašenih slobodnih bacanja. Moramo da igramo sa više karaktera i pameti, i da tako pokažemo da smo u ovom porazu nešto naučili i napredovali", poručio je Vujošević.

Trener crno-belih je dodao da je još nepoznata težina povrede Eda Murića, koji je nezgodno doskočio u poslednjoj četvrtini i uz pomoć saigrača izašao sa parketa.

"Povredio je skočni zglob leve noge, on se tradicionalno povređuje protiv Zvezde, videćemo u nedelju težinu povrede", rekao je Vujošević.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević kao da je što pre želeo da zaboravi poraz od večitog rivala.

"Zaslužena pobeda Zvezde, čestitam joj. Okrećemo se ABA ligi i čeka nas presudan duel sa Zvezdom (1. marta) za plasman u plej-of", naveo je Milosavljević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.