Vujošević: Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode!

Bivši trener Partizana bez dlake na jeziku komentariše postupak pravosudnih organa.

- Šta da vam kažem, očigledno da sudstvo služi za maltretiranje građana i mobing. Imao sam poverenja u pravosudne organe, a onda vam se desi nešto ovako. Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode - kaže Vujošević za Kurir i dodaje da nije ni znao da postoje ove dve tužbe.

- Kasnije je došlo do povlačenja tužbi između nas, ali je ostala tužba Crvene zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Železnika i Crvene zvezde iz Beograda, a za tu tužbu tada nisam znao. Ona je na istim osnovama kao i ona Čovićeva. Ja sam o Zvezdi iznosio stvari koje su bile aktuelne i za koje sam smatrao da javnost treba da ih zna. U tužbi sada pominju da sam srozavao ugled kluba i smanjio kreditnu sposobnost, a bili su u blokadi - rekao je Duško Vujošević.

Kurir, takođe, podseća na neke Vujoševićeve izjave koje su podigle najviše prašine.

"Valjda je dovoljan cirkus kako je nastala ova Zvezda. Sa sve UPPR i porezom koji im je priznat na samo 2,5 odsto, a prijavili su smešnu sumu novca..."

"Po svim papirima, Crvena zvezda je privatni klub Nebojše Čovića i kako onda država može da daje pare njima..."

"Kako nisu imali pomoć države kad im je prihvaćen stečaj. Treba da se menja zakon o stečaju jer je time ’oživljen’ vampir..."
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.