Vujošević: Mega sa Veličkovićem ne krije svoje ambicije

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Mega sa Veličkovićem ne krije svoje ambicije

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da postoji velika razlika u kvalitetu njegovog tima i Slobode, i pohvalio je svoje košarkaše što su igrali angažovano protiv slabijeg protivnika u Kupu Radivoja Koraća, u kome brane trofej.
Velika je razlika u kvalitetu, ali je Sloboda i ranije pokazala da ume da iznenadi. Znali smo da će biti motivisani, pa smo morali da im odgovorimo istom merom da bi se ta razlika pokazala na terenu – rekao je Vujošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << novinarima u Kragujevcu.
Partizan je pobedio Slobodu sa 73:50 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.
Dobro smo počeli, ali je bilo vezanih grešaka. Pohvalio bih igrače koji su našli motivaciju i protiv slabog protivnika – rekao je trener Partizana.
Crno-beli će u polufinali igrati protiv Mega Vizure koja je pobedila Vršac sa 82:79.
Mega ne skriva ambicije. Imali su nekoliko jakih pripremnih utakmica i to im je mnogo značilo, a sada su pojačani i Novicom Veličkovićem. Žele i da pokažu moć, koja nije mala. Toga smo svesni, ali smo svesni i svoje snage, obaveza i mogućnosti – rekao je Vujošević.
Trener Slobode Vladimir Đokić kratko je Partizanu poželeo sreću.
Bili smo duplo slabiji u skoku što pokazuje stanje na terenu. Sada se okrećemo prvenstvu, imamo i taj cilj. Partizanu želim da osvoji kup – rekao je Đokić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Zadovoljan sam, pohvale igračima

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2013

KRAGUJEVAC - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je poslije pobjede nad Slobodom da njegovi igrači zaslužuju pohvale za motivisanu igru, bez obzira što su bili svjesni velike razlike u kvalitetu u odnosu na protivnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.