Vujošević: Beograd treba da bude domaćin fajnal-fora

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jan.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Beograd treba da bude domaćin fajnal-fora

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da bi bilo logično da Beograd bude domaćin fajnal - fora Jadranske lige, ako crno-beli i Crvena zvezda izbore plasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

"Ako dva predstavnika iz Beograda Partizan i Crevena zvezda budu učesnici fajnal - fora, bilo bi logično da se to održi ovde. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << U tom slučaju organizacija bi bila u saradnji dva kluba. Kvalitet života u tim danima u Beogradu bi bio povećan zbog mogućnost gledanja takvih utakmica, a i šanse oba kluba bi bile veće za plasman u Evroligu", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Pioniru.Crno-beli trenutno zauzimaju treće mesto Jadranske lige sa skorom 12-6, a u nedelju ih očekuje težak meč, kada u 19. kolu gostuju ekipi Radničkog iz Kragujevca."Ova utakmica je značajna za oba kluba, Radnički je opasniji na domaćem terenu nego u gostima. Imaju sve atribute domaće ekipe, tri igrača koji dobro šutiraju trojke, ali i dosta lažnih četvroki i petica, koji se izvlače i šutiraju sa distance. Verujemo u svoj rad, borićemo se za svaku loptu i nećemo biti ekipa koja manje želi pobedu", proučio je Vujošević.On je dodao da zbog pravila da svaka ekipa može da prijavi četiri strana košarkaša najverovatnije Francuz Žofri Lovernj neće igrati na završnici Kupa Radivoja Koraća, koji počinej 7. februara u Kragujevcu."Zadovoljan sam angažovanjem i ponašanjem cele ekipe, a to ne može da opstane ako neko nema veliku želju, posvećenost i rad. Lovrenj je došao u momentu kada se igraju najvažnije utakmice, pokazao je čvrstinu, veliku volju i spremnost za rad, ali još je rano da dajemo bilo kakve prognoze", dodao je Vujošević.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.