Vujasinović: Biće teško zadržati ekipu ovog leta

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2013, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Biće teško zadržati ekipu ovog leta

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović je rekao da njegova ekipa nije imala dovoljno energije u utakmici za treće mesto na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu, u kojoj je izgubila od Barselonete sa 11:10.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović  

"Nismo imali dovoljno energije za ovakvu utakmicu. Barseloneta se psihološki mnogo bolje pripremila za utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Žao mi je što smo završili četvrti, mogli smo malo bolje, ali šta je, tu je. Sve skupa, ovo je pozitivna sezona za klub i imamo svetlu budućnost sa ovim momcima. Treba nastaviti sa napornim radom", rekao je

Vujasinović za Radio - televiziju Srbije posle utakmice protiv Barselonete.

 

On je dodao da će njegovom klubu biti teško u letnjem prelaznom roku pošto ugovor ističe mnogim igračima, kao i da će biti velika borba da se napravi ekipa koja će biti konkurentna. 

"Partizan je stvorio tim koji je išao na osvajanje Lige šampiona tri - četiri godine zaredom. To je koštalo mnogo i ostalo je mnogo dugova. Sada moraju da se vrate dugovi i da se preživi, tako da će biti veoma teško izboriti se. Sada imamo letnji prelazni rok, a 70 odsto ekipe ističe ugovor, najmlađi su pod ugovorom, ali biće velika borba napraviti tim koji će konkurisati timovima kao što su Barseloneta, Jug i tako dalje", naglasio je Vujasinović. 

 

Vaterpolista Partizana Stefan Mitrović je rekao da je i sam plasman njegovog kluba na završni turnir bio neočekivan, ali da mu je žao zbog poraza jer, kako je naglasio, crno-beli trudom i igrama to nisu zaslužili.

"Veoma mi je žao jer trudom i igrama nismo zaslužili ovo. Čestitam saigračima na maksimalnoj borbi. Izgubili smo sva moguća polufinala i finala koja smo mogli, ali sve to pada u senku jer je sam plasman na fajnal-for bio neočekivan", rekao je Mitrović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.