Volkov ide stopama Maksimovića i Vešovića?

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkov ide stopama Maksimovića i Vešovića?

Levi bek Partizana mogao bi da se preseli na "čizmu", jer veliko interesovanje za njegove usluge pokazuje Torino

Vladimir Volkov nalazi se na meti italijanskog prvoligaša Torina. Levi bek Partizana nalazi se u planovima čelnih ljudi “bikova” koji bi želeli da ga vide u svojim redovima već u januaru, ali bi problem moglo da bude obeštećenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << crno-beli.

Crnogorskom reprezentativcu ističe ugovor u junu sledeće godine i to ga čini još primamljivijim za strane klubove, a prema pravilima UEFA on bi mogao već u januaru da potpiše ugovor sa Torinom, a onda da im se pridruži u junu kao slobodan igrač što nikako ne bi želeli u Humskoj, da se dogodi.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Italijanski “Tutosport” naširoko piše u svom današnjem izdanju o mogućnosti dolaska Volkova i o tome da bi se crno-beli zadovoljili i sa nekoliko stotina hiljada evra, što je svakako bolje nego da dobiju ništa. Međutim, u Torinu paze da se ne zalete i da se ne dogodi slična stvar kao sa Markom Vešovićem koga su doveli na brzinu, a onda su morali da ga proslede na pozajmicu u Rijeku, jer nije zadovoljio kriterijume trenera.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.