Vermezović: Priča o nameštanju je glupost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Priča o nameštanju je glupost

BEOGRAD -

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović danas je kao glupost okarakterisao priče o nameštanju 143. večitog derbija, koji je Crvena zvezda dobila sa 3:2.

"Čuo sam i ja te priče. To su gluposti. Pričamo o derbiju. Nisam prepoznao nijedan element toga. Nikada nikome ne bi na pamet palo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan pomaže Zvezdi", rekao je Vermezović na brifingu sa novinarima.

"Moj sportski motiv je da ako vidite da je protivnik u problem, gurnite ga još više dole. Van terena možemo da pomažemo, ali na terenu protivnika treba uništiti. Mislim da je to i njihova filozofija. Tu nema ljubavi", istakao je on.

Povodom oštećenja njegovog automobila ispred zgrade u kojoj živi na Senjaku i grafita "Marš sa Senjaka!", Vermezović je rekao da 20 godina živu u tom kraju i da se ovo prvi put da se tako nešto dogodi i poručio da ga niko neće oterati iz Beograda.

"Na neke stvari sam već bio navikao. Bilo je verbalnih sukoba, dobacivanja. To je normalno u ovakvoj državi i u kraju u kojem živim, pogotovo ako ste Partizanovac", izjavio je on.

Vermezović je rekao da kontradiktorno to što je u subotu, pre utakmice, minutom ćutanja odata počast poginulima u "Oluji", a onda je doživeo da se ispred stana u kojem živi neko napiše "Marš sa Senjaka".

"To je ono što mi je zasmetalo. Da mene u mojoj zemlji neko tera sa mesta gde živim. Sve ostalo je deo mog posla i življenja ovde. Mene niko neće oterati iz mog grada. Ja sam ovde rođen", istakao je on.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vermezović: Priča o nameštanju derbija - glupost

Izvor: Studio B, 19.Nov.2012

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović je kao glupost okarakterisao priče o nameštanju 143. večitog derbija, koji je Crvena zvezda dobila sa 3:2. .."Čuo sam i ja te priče. To su gluposti. Pričamo o derbiju. Nisam prepoznao nijedan element toga. Nikada nikome ne bi na pamet palo da Partizan...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.