Vermezović: Pojedini igrači zaslužili veću minutažu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Pojedini igrači zaslužili veću minutažu

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezovich kazao je da su neki od igrača njegovog tima sa manjom minutažom opravdali očekivanja u večerašnjoj utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv novosadskog Proletera i da će ubuduće dobijati više prilika za igru.

Mladi igrači se nameću svojim igrama - Vladimir Vermezović

 

"Pojedinci su pokazali da na njih može i mora da se računa i sigurno će dobiti šansu u jednom od tri takmičenja u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nastupamo (prvenstvo i kup Srbije i Liga Evropa)", rekao je Vermezović novinarima posle pobede crno-belih sa 4:1.

 

Strelci za Partizan bili su Aleksandar Mitrović u 3. i 38, Darko Brašanac u 6. i Stefan Aškovski u 27. minutu, dok je pogodak za prvoligaša postigao Nemanja Obradović u 60. minutu.

 

"Bila je dobra utakmica i drago mi je da je ponovo neka ekipa došla na naš stadion da se nadigrava. Teško je posle 4:0 na poluvremenu zadržati istu motivaciju igrača, jer kod nas profesionalizam još nije na visokom nivou", istakao je Vermezović.

 

Trener Proletera Nenad Lalatović ocenio je da su se njegovi igrači previše uplašili protivnika i gostovanja u Beogradu.

 

"Moji igrači su se uplašili protivnika i njegovog stadiona i prvo poluvreme odigrali su bojažljivo. Partizan ima odličnu ekipu, ali nije trebalo da ih moji igrači toliko poštuju. Ovde smo došli da se što bolje predstavimo, što smo i uspeli u drugom poluvremenu", rekao je Lalatović.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vermezović: Pojedini igrači zaslužili veću minutažu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2012, 01:17

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović kazao je da su neki od igrača njegovog tima sa manjom minutažom opravdali očekivanja u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv novosadskog Proletera i da će ubuduće dobijati više prilika za igru... "Pojedinci su pokazali da na njih može...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.