Vermezović: Ostvarili smo cilj, brine dekoncentracija

Izvor: TvojPortal.com, 24.Avg.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Ostvarili smo cilj, brine dekoncentracija

Izvor: večernje novosti      Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović posle večerašnjeg poraza od Tromsoa (3:2), u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, rekao je da je njegov tim ostvario osnovni cilj postigavši gol na gostujućem terenu i istakao da se nada najboljem u revanšu.                                                                                                 >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<                                                                                 




- Bila je ovo zanimljiva utakmica, dve ekipe prikazale su dobar fudbal i publika je mogla da uživa. Mi smo u većem delu meča igrali dobro, ali primili smo golove posle neshvatljivih propusta tokom prekida. Znali smo da je to njihovo glavno oružje, ali Bože moj, greške su sastavni deo igre i trudićemo se da ih ispravimo do revanša - izjavio je Vermezović na konferenciji za medije.
On je dodao da veštačka podloga nije uticala na greške u odbrani i da to ne može da bude opravdanje.
- Mi volimo kad je podloga brza i što se toga tiče sve je u redu, kako je bilo njima, tako i nama. Brine me način na koji smo primili drugi i treći gol, kada nijedan moj igrač nije skočio, a radili smo to na treninzima. Kod prvog, Prijović je sjajno reagovao, iskoristio je visinu i tu nema šta da se prigovori. Takvi trenuci dekoncentracije uvek su kobni protiv odličnih skakačkih ekipa kao što je Tromso - istakao je Vermezović.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.