Vazura posle derbija: Ceo svet je video...

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura posle derbija: ''Ceo svet je video...''

Generalni direktor Partizana smatra da je tim Zorana Mirkovića zaslužio pobedu, ali nije nezadovoljan ni posle remija.

Svoje prve utiske posle 159. večitog derbija, koji je odigran na ''Marakani'' i završen bez pobednika, rezultatom 1:1, Miloš Vazura je izneo u razgovoru sa Željkom Pantićem za TV Partizan.





''Čestitao bih stručnom štabu i igračima na borbenosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svaka čast momci, nastavite tako i Partizan ima dobru budućnost. Čestitao bih mladom debitantu Pavloviću, što je uspeo da iznese ovakvu utakmicu.







Ne mogu da kažem ni da sam zadovoljan, ni da sam nezadovoljan, mislim da smo mogli da pobedimo. Bili smo bolji u prvom  poluvremenu, u drugom je bilo egal, ali na žalost nerešeno je, imamo za čime da žalimo'', objašnjava Vazura.

Crno-beli su imali za čime da žale i jesenas kada je u Humskoj takođe bilo 1:1.

''Malo smo nervozni zbog toga, jer mislimo da smo zaslužili pobedu'', priznaje Vazura, a potom je osvrnuo na odlično izdanje Partizanovih igrača.

Jedno ime je ipak zaslužilo da se posebno izdvoji, 17-godišnji Strahinja Pavlović.

''Svim igračima čestitam, Nikoliću na golu, Kosoviću... svima...





Zvezdi nije igrao samo Rodić, svi ostali su im bili tu. Nama nisu igrali Tošić, Pantić, Marković, ali iz tih nekih povreda, dobili smo novog igrača - Pavlovića, danas je ceo svet video da imamo najozbiljnijeg štopera u državi, budućeg reprezentativca. Posle Blekija, Svete Markovića, evo još jednog 17-godišnjaka koji je debitovao na Marakani, to stvarno nije lako...







Mislim da smo igrali dobro i sada se okrećemo utakmici u sredu, verujem da ćemo opet otvoriti tribine za utakmicu sa Radničkim. Moramo da pobedimo i pozivamo navijače da dođu u što većem broju'', poručio je Vazura.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.