Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ U PROBLEMU: Tepić povređen, ne zna se da li će igrati

Ekipa Partizana deficitarna je na poziciji plejmejkera, a nije tajna da bi ovaj klub rado doveo kvalitetnog organizatora igre.
Da problem bude veći, pobrinuo se „vršilac dužnosti“ startnog plejmejkera, Milenko Tepić. Naime, ovaj momak kuburi sa povredom mišića zbog koje će, najverovatnije, preskočiti duel sa Cedevitom.
– Milenko Tepić imao je samo grč mišića u donjem delu leđa, ali se ne zna da li će igrati protiv Cedevite – kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Duško Vujošević.
Šef struke crno-belih je dodao da je snimak pokazao da situacije nije baš nimalo naivna:
– Snimak je pokazao da je u pitanju oštar i bolan spazam mišića, ali ništa drugo. To mu se isto desilo pre tri godine. Sada je mnogo bolje. Napravio je pauzu u radu i videćemo do nedelje kako će se osećati – ocenio je Vujošević.
Ekipa Partizana na deobi četvrte pozicije sa Olimpijom i Cibonom sa učinkom od 8 pobeda uz 7 poraza u dosadašnjih 15. kola ABA lige.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan - Bez Tepića na Cedevitu, konačno stiže plej!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2015

Ono čega su se navijači Partizana pribojavali, trener Duško Vujošević je danas potvrdio - Milenko Tepić zbog povrede ne može da nastupi sutra protiv Cedevite! Ipak, ima najava po pitanju angažovanja novog plejmejkera.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.