VUJOŠEVIĆ NESIGURAN: Milutinović smatra da može da pomogne

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ NESIGURAN: Milutinović smatra da može da pomogne

Košarkaše Partizana očekuje debi u Evrokupu i utakmica sa litvanskim Lijetuvos Ritasom. Upravo ovaj susret mogao bi da označi debi Andrije Milutinovića.
FOTO: kkpartizan.rs

Novi član Partizana i bivši igrač Crvene zvezde, Andrija Milutinović, počeo je da trenira sa ekipom prošlog četvrtka. Međutim, od tog momenta do danas odradio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je samo jedan i po trening sa crno-belima zbog obaveza ovog kluba u takmičenjima u kojima nastupa.
Šef stručnog štaba Partizana Duško Vujošević najavio je da će Milutinovića koristiti u rotaciji:
- Iskreno, on bi trebalo da pravi dužu pauzu, ali on oseća da je u stanju da pomogne timu. Komplikovano je svako priključenje igrača koji je pravio dugu pauzu, ali nam je dragoceno svako pojačanje – kazao je Vujošević, prenosi Sportski žurnal.
Trener Partizana je ranije poručio da taj tim ne oseća nikakve obaveze zbog loše finasijske situacije. Crno-beli će utakmicu sa Lijetuvosom odigrati u sredu od 18:30 sati.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

VEČITI DERBI’: Karte od srede na Marakani!


BJANKIJEV OTAC: Žil se ne predaje!


JOVIĆ ‘CEPA’ GITARU: Igrači jedva naterali Dangubića da peva Zvezdine pesme! (VIDEO)





Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.