Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Autogol na derbiju koji je odlučio šampiona (VIDEO)

Neki golovi se pamte, neki brzo zaboravljaju. Pamte ih navijači, a još više oni koji ih postižu. Ovaj u 145. derbiju strelac istog neće zaboraviti nikad, a sigurno bi želeo.
Igralo se 11. kolo u sezoni 2013-14. Partizan je bio na prvom mestu na tabeli pred 145. drbi odigran 2, novembra, Zvezda je bila druga.
Mnogi derbiji, naročito u poslednjih nekoliko godina, rešavani su u završnicama, ovaj je rešen na početku.
Zvezda je imala slobodan udarac sa nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 25 metara po sredini gola. Loptu je uzeo Milijaš, poznat po odličnim izvođenjima prekida.
Lopta je zakačila nekog u živom zidu, Stojković je uspeo da je odbije visoko, Miloš Ninković ju je vratio u peterac…
Tamo nije bilo igrača Crvene zvezde, ali jeste Milan Obradović, koji je u nameri da loptu izbaci napolje, savladao nemoćnog Stojkovića.
(Izvor:youtube/Crvena zvezda)
Taj meč kao da je bio prekretnica u šampionatu. Partizan je ostao prvi, ali je tu bio još samo četiri kola, kada ga je Zvezda prestigla i osvojila titulu.
Na kraju je razlika između “večitih” bila samo bod.
The post VREMEPLOV: Autogol na derbiju koji je odlučio šampiona (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.