Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI, ILI NE Štoper Sportinga skrivio tri penala nad istim igračem! (VIDEO)

Kažu da se na greškama uči. Valjalo bi na tuđim… Sebastijan Koates ni na sopstvenim nije uspeo nešto da nauči… Možda i jeste, za neka buduća vremena, ali u subotu uveče je dokazao da mu slabo ide učenje. Fudbaler Sportinga skrivio je ne jedan, već tri penala nad istim igračem!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,00 na igru 0-2 gola u meču Partizan – TSC.
Sporting je poražen od Rio Avea 3:2, a sva tri pogotka gosti su postigli sa “kreča”. Poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su u 6. minutu golom Avgusta sa “bele tačke” pošto je Koates oborio Taremija. Bruno Fernandeš je 14 minuta kasnije doneo izjednačenje.
Sporting je čak došao do preokreta u drugom poluvremenu. Felipe je doneo vođstvo 2:1 domaćinu i, kada se činilo da je Sporting “vratio meč u normalu” na scenu stupa Rio Ave, odnosno Koates koji je u poslednjih pet minuta susreta skrivio još dva penala!
On je u 86. i 91. minutu oborio Taremija, a najstožu kaznu u pogodak su pretvorili Ronan i Avgusto.
Nešto nije bilo u redu sa štoperom Spotinga u ovom susretu… Definitivno… Da nije dobio crveni karton u 91. minutu, ko zna, možda tiu ne bi bio kraj.
Liga NOS (4ªJ): Resumo Flash Sporting CP 2-3 Rio Ave FC #LigaNOS #SCPRAFC
Vê todos os lances: 🎥 https://t.co/gpzpxrR0Nq pic.twitter.com/XDv56bQoXq
— VSPORTS 🎥 (@vsports_pt) August 31, 2019


The post VEROVALI, ILI NE Štoper Sportinga skrivio tri penala nad istim igračem! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.