VANREDNO u Borcu, evo šta je večeras najavljeno

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO u Borcu, evo šta je večeras najavljeno

Jasno izražno nezadovoljstvo u čačanskom Borcu posle poraza u drmatičnoj završnici od Partizana.

Čačani su do 97. minuta imali bod ''u džepu'', ali je Zoran Tošić u poslednjim sekundama doneo pobedu Partizanu (2:1) iz odlično izvedenog slobodnog udarca.

Ipak, pojedine odluke sudije Anđelovskog u finišu utakmice (dosuđen penal za Partizan, sporan faul kod slobodnog udarca, mnogima nejasno zašto je utakmica toliko produžena...) izazvale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su veliko nezadovoljstvo u Borcu, pa je večeras na zvaničnom klupskom sajtu najavljeno vanredno zasedanje Upravnog odbora kluba.

''Posle skandaloznog suđenja Novice Anđelovskog koji je svojim odlukama direktno skrojio ishod utakmice između Borca i Partizana doneta je odluka da se za ponedeljak 30. oktobar sazove vanredna sednica Upravnog odbora FK Borac.







Na sednici UO će se nakon detaljne analize događanja sa pomenute utakmice doneti odluka o daljem koracima i učešću našeg kluba u Super ligi Srbije'', navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Borca.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.