Uživo: Luka i Malbašić mogli da se proslave, golman Spartaka blistao - 0:0

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Luka i Malbašić mogli da se proslave, golman Spartaka blistao - 0:0

Fudbaleri Partizana i subotičkog Spartaka igraju meč 14. kola Jelen Superlige, a duel iz Humske možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Utakmica se igra pred praznim tribinama zbog kazne crno-belima za nerede koje su izazvali navijači u večitom derbiju. Kako je Crvena zvezda pobedila OFK Beograd na Karaburmi sa 2:1, Partizanu treba pobeda da bi se vratio na čelo tabele.

Trener srpskog prvaka Vuk Rašović i dalje ne može da računa na napadače Kojića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Fofanu, pa se u špicu našao Filip Malbašić, a od prvog minuta zaigrali su još: Stojković, Obradović, Ostojić, Stanković, Nemanja Petrović, Marković, Jojić, Luka, Ninković, Ilić.

Trener Spartaka Dragan Kanatlarovski opredelio se za sledeći sastav: Aleksić, Cicmil, Šarac, Torbica, Trivunović, Nosković, Antonić, Puškarić, Vidović, Radović, Mrkela.

Crno-beli od početka pletu mrežu oko gola gostiju, ali su im napadi jalovi. Luka je pokušao u tri navrata a najviše je ugrozio nesigurnog Aleksića kada je pokušao da centrira Malbašiću, ali je golman Spartaka ipak uhvatio loptu. Dva puta je udarac oprobao i Ninković, ali je jednom poslao loptu preko prečke, a onda i pored gola.

Subotičani su prvi put zapretili u 23. minutu preko Antonića čiji je šut Stojković zaustavio nogom, a onda su krenule da se ređaju šanse na suprotnoj strani.

Luka je u 32. minutu uzdrmao prečku sa ivice peterca, posle njega je i Malbašić snažnim udarcem stavio Aleksića na muke, da bi u nastavku te akcije opet Luka šutirao, iz okreta iskosa sa desne strane, ali je golman Spartaka sačuvao mrežu.

Njih dvojica su bili vrlo raspoloženi i pravili su najviše problema gostujućem golmanu, koji se istakao i u samom finišu prvog poluvremena kada je zaustavio još jedan projektil Malbašića.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.