Uživam da gledam kako igra Kića Kosović

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživam da gledam kako igra Kića Kosović

Jovan Nišić treći put na pripremama prvog tima Partizana

Za neke vatreno krštenje, a za Jovana Nišića domaćinska atmosfera. Vezista Teleoptika nalazi se među desetoricom fudbalera koje je Miroslav Đukić, što iz podmlatka, što iz filijale, priključio prvom timu, s tim da njemu prelazak na viši novo nije novost.

Prvu priliku da treniram sa najboljom ekipom Partizana dobio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još kod Zorana Milinkovića, da bih kod Ivana Tomića prošao kompletne pripreme. I tad, kao i sad, trudim se da uvek dam maksimum, s tim što sam sad opušteniji na treninzima, mogu reći i dosta zreliji. Prija mi ovo“, priča Nišić.

Osim njega, Đukić - potvrđen u radu sa mladim igračima - ove zime je u među seniore prebacio i golmana Jovana Trnića, štopere Strahinju Bošnjaka i Svetozara Markovića, desnog beka Luku Cucina, veziste Veljka Birmančevića, Filipa Jovića, Armina Đerleka, a napadač Strahinja Jovanović se pridružio već starosedeocu i prezimenjaku Đorđu.

„Ponosan sam na sve moje drugare iz Teleoptika, ne samo one koji su dobili šansu na pripremama, već i na sve ostale koji su nam omogućili da budemo ovde. Sve nas krasi pre svega drugarstvo, a najvažnije je da se i ovde kada smo sa prvim timom međusobno pomažemo“.

Velika većina njih, možda i svi, putovaće na glavni deo priprema u kiparskom Limasolu (24. januar - 9. februar). Biće to prilika da se nametnu struci, ali i da vide gde su u odnosu na konkurente za mesto u timu. Nišić izdvaja jedno ime.

„Uživam da gledam Nebojšu Kosovića i želim mu što brži povratak na teren. Igra na istoj poziciji kao ja, od njega dosta mogu da naučim. Kića je veoma pametan igrač, ima odličan osećaj za asistenciju i voli da igra unapred. Što se mene tiče, spreman sam da radim na svemu, da postojeće kvalitete nadogradim, a one u kojima sam slabiji dovedem na potreban nivo“.

Njegove kratkoročne želje su precizne.

Da postanem prvotimac i da prođemo Viktoriju Plzenj“, dopunio je Jovan Nišić, izdanak „klase 1998“.

(FOTO: Star sport, FK Partizan)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.