Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 16:11

Urošević se uzda u podršku navijača, Dijabate se nada golu

Fudbaleri Partizana u četvrtak u 21 sat će u Humskoj dočekati AEK Larnaku u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a kapiten crno-belih Slobodan Urošević pozvao je navijače da u što većem broju dođu i pomognu ekipi da prođe dalje.
Crno-beli će juriti zaostatak sa Kipra (1:2), a u slučaju da eliminišu AEK, u plej-ofu Lige Evrope igraće protiv ukrajinske ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dnjepar-1.

"Među nama vlada dobra atmosfera. Kao što svi primećuju, imamo rezultatskih problema ali mi se držimo zajedno i možemo da izađemo iz toga samo kao kolektiv. Zato nam treba podrška svih navijača jer mi svi imamo samo jedan cilj, a to je da prođemo dalje", izjavio je Urošević, a preneo FK Partizan.
Levi bek "parnog valjka" nada se "vetru u leđa" s tribina.
"Kada je teško, očekujemo da nas navijači poguraju, da nam daju vetar u leđa, da čujemo pesmu i bodrenje, da nas guraju ka pobedi".
Ovosezonsko pojačanje Partizana na poziciji krila Fuseni Dijabate nada se golu protiv Kiprana.

"Nadam se, zaista se nadam. Vredno treniramo kao što su saigrači rekli i daćemo sve od sebe. Nadam se da ću postići gol, ali najvažnije je da prođemo dalje", rekao je Dijabate.
Povratnik u Humsku Svetozar Marković pozvao je navijače da ispune tribine stadiona u Husmkoj jer bi prolaz dalje garantovao Partizanu evropsku jesen, makar u Ligi konferencija.
"Pozvao bih ih da dođu u što većem broju i napune stadion, da nam daju pozitivnu energiju i podršku i da na kraju svi zajedno slavimo! Svakako bismo morali da idemo na pobedu i da je nerešeno, tako da idemo na pobedu, daćemo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo Evropu", rekao je Marković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urošević: Treba nam podrška, Dijabate: Nadam se golu

Izvor: B92, 09.Avg.2022

Fudbaleri Partizana u četvrtak u 21 sat će u Humskoj dočekati AEK Larnaku u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Kapiten crno-belih Slobodan Urošević pozvao je navijače da u što većem broju dođu i pomognu ekipi da prođe dalje...Crno-beli će juriti zaostatak sa Kipra (1:2),...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.