Ubijen prijatelj poznatog srpskog fudbalera (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Dec.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen prijatelj poznatog srpskog fudbalera (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Vladimir Volkov bio je u društvu Aleksandra Savkovića (27) u noći pre nego što je navijač Rada ubijen ispred kluba na Senjaku, prenose beogradski mediji.

Volkov se od prijatelja oprostio preko "Instagrama".

Teška noć u Beogradu: U saobraćajnoj nezgodi povređene dve devojčice!

"Počivaj u miru buraz naš. Otišao si na bolje mesto", napisao je poznati fudbaler.

FOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Printscreen/Instagram

Podsetimo, nasred ulice je upucan i ubijen Aleksandar S. (27), dok je A. I. (29) teže povređen. Sve se ovo dogodilo nešto posle pet sati ujutru.

Pucnjavi u kojoj je iz vatrenog oružja ubijen Aleksandar prethodila je tuča, a ubijeni je od ranije poznat policiji i ima debeo policijski dosije.

Ne postoji krivično delo za koje nije bio optužen - ubistvo u pokušaju, droga, oružje, nasilničko ponašanje, razbojništvo i slično, prenose domaći mediji.

Pošto je upucan, Aleksandar je hitno prebačen u Urgentni centar, ali je na putu do, preminuo od posledica ranjavanja u grudi.

"Hrvati očigledno žele da ožive ustašku ideologiju": Stefanović najavio veliku policijsku akciju povodom pretnji Vučiću!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.