UPRKOS POVREDI: Potpisao Darko Brašanac, klub mu izašao u susret

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 18:56

UPRKOS POVREDI: Potpisao Darko Brašanac, klub mu izašao u susret

Ne vraća se ove sezone.

Srpski fudbaler Darko Brašanac doživeo je tešku povredu minulog vikenda, ali njegov klub napravio je potez vredan poštovanja.

Brašanac je zamenjen u prvom poluvremenu duela Osasune i Elčea, apregledi su potvrdili da je Brašanac pokidao ukrštene ligamente i doživeo tešku povredu meniskusa.

Gotovo sigurno je za nekadašnjeg asa Partizana sezona završena, čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga nekoliko meseci van terena i oporavak. Pod trenerom Arasateom Brašanac je imao regularno mesto u timu, odigrao je 25 mečeva u sezoni u kojoj mu ističe ugovor.

INFORMACIÓN | Parte médico de Darko Brasanac.

💪 ¡Ánimo, Darko! ¡Estamos contigo!

— C. A. OSASUNA (@Osasuna) April 11, 2023

U danu kada je potvrđeno da je povreda teže prirode, Osasuna je napravila zaista fer potez i objavila da je sa Brašancem ugovor produžen za još godinu dana. Pregovori su zapravo i pokrenuti zbog povrede koja bi Srbina značajno udaljila od mogućnosti da tokom leta nađe novi klub.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda najpopularnija UFC ring devojka Arijani Selest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.