U utorak konačna odluka o eventualnom pomeranju derbija

Izvor: RTS, 11.Apr.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak konačna odluka o eventualnom pomeranju derbija

Direktor Super lige Vladimir Bulatović rekao je da zajednica fudbalskih klubova ostaje pri ranije određenom terminu odigravanja 151. "večitog" derbija između Partizana i Crvene zvezde, ali da će posle sutrašnjeg sastanka i dogovora sa Ministarstvom unutrašnjih poslova biti poznata konačna odluka. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Derbi između Crvene zvezde i Partizana trebalo bi da se igra u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, a istog dana od 10 časova počinje Beogradski maraton.
"Predlog sa kojim se slažu svi superligaški klubovi je da se ostane pri ranije određenom terminu za 151. 'večiti' derbi, u subotu od 18 časova i mi od toga ne bismo želeli da odustanemo. Mi ćemo sutra održati sastanak sa policijom i nadležnima, ostaje da se čuje i mišljenje ministarstva i posle toga će sve biti poznato", rekao je direktor Super lige Vladimir Bulatović agenciji Beta.
Za vikend počinje druga faza takmičenja u Super ligi Srbije. Posle odigranih 30. kola u jesenjem i prolećnom delu prvenstva, ove sezone igraće se plej-of, u kome će učestvovati osam prvoplasiranih ekipa, i plej-aut gde će se za opstanak boriti timovi od devetog do 16. mesta.
Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 41 bodom, a Partizan je drugi sa 27 i njihov duel predviđen je za prvo kolo plej-ofa.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.