Turci otkrivaju - Tošiću propao transfer, sledi duga pauza!?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci otkrivaju - Tošiću propao transfer, sledi duga pauza!?

Čeka se da se Partizan oglasi ovim povodom, ali izgleda da prvi čovek turskog superligaša ima proverene informacije.

Krilni fudbaler Partizana povredio je u nedelju koleno na utakmici sa Radnikom zbog čega će propustiti predstojeći duel sa Trakaijem u drugom kolu Lige Evrope.

Partizan se početkom nedelje oglasio i poručio da će Zoran Tošić nakon terapija koje su mu preporučene u petak biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podvrgnut novim pregledima kako bi se ustanovio tačan stepen povrede, ali izgleda da Turci već imaju određena saznanja.

Predsednik Malatije, kluba koji je pokazao interesovanje za Zorana Tošića i ušao u pregovore sa igračem, otkrio je da je turski superligaš odustao od fudbalera Partizana zbog toga što ga čeka duža pauza!?

"Došli smo do jedne tačke u Tošićevom transferu, ali smo suočeni sa vestima posle poslednje utakmice koju je igrao pa smo odustali od njegovog dovođenja", rekao je Adil Geverek.

"Saznali smo da je ozbiljno povređen i zato smo zaustavili posao. Dobili smo informacije da će biti odustan sa terena naredna tri meseca, zbog čega smo morali da se povučemo", dodao je Geverek.

Partizan sa Zoranom Tošićem ima ugovor do leta 2020. godine. U slučaju da se pokaže tačnim da se radi o težoj povredi, jasno je da će "Bambi" ostati u klubu barem do kraja prvog dela tekuće sezone.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret u slučaju "Tošić", transfer ipak moguć?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 11:52

Stigle najnovije informacije iz Partizana...Fudbaler Partizana Zoran Tošić povredio se na utakmici protiv Radnika, kada je morao i da izađe iz igre...Mnogi su strahovali da će pauza biti veoma duga, čak tri meseca, pa je navodno zbog toga i propao njegov transfer u Malatiju...Ipak, prema saznanjima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.