Tumba našao pojačanje za napad crno-belih

Izvor: TvojPortal.com, 22.Maj.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba našao pojačanje za napad crno-belih

Izvor:smedia.rs Partizan se već uveliko nalazi u potrazi za pojačanjima koja bi došla u letnjem prelaznom roku.Tom poslu se priključio i novoimenovani sportski direktor crno-belih, Ljubiša Tumbaković. Iskusni stručnjak rešenje problema u deficitu napadača, prema pisanju beogradskog Sporta vidi u nekadašnjem napadaču Crvene zvezde, a sada golgeteru Vojvodine, Abubakru Oumaruu. 


O Kameruncu se još pre dve godine, kada je odlazio iz OFK Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << govorilo da bi mogao da se preseli u Humsku, ali tada je konkretniju ponudu na sto iznela Vojvodina, za koju je u poslednje dve sezone odigrao ukupno 68 utakmica i postigao 24 pogotka. 

Oumaru bi tako posle beka kulskog Hajduka, Branka Pauljevića i Libijca Mohameda Zabije bio treći fudbaler koji bi ovog leta pojačao redove srpskog šampiona. 

Opširnije o ovom tekstu možete pogledati na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.