Trojka hladna kao špricer: Gudurićev koš karijere! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jun.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojka hladna kao špricer: Gudurićev koš karijere! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Možda je Marko Gudurić stvarno rođen da bude pobednik. Ono što je sigurno jeste da je petog juna Partizanu kao senior Crvene zvezde naneo jednu od najvećih rana u novijoj istoriji.

Viđenu pobedu crno-belih u drugom meču finala plej-ofa prvenstva Srbije, uspeo je da sruši jednim potezom, toliko karakterističnim za njega, šutem sa devet metara razdaljine.

Onako kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je rušio Bajern u Evroligi i vraćao Zvezdu, sada je doneo i 2-0 u finalnoj seriji.

Ako se uzme podatak da je Guduriću ovo debitantska sezona u Zvezdi, jasno je sada kao dan. Zvezda ima zvezdu u njemu.

Pogledajte trojku za veliku prednost u finalu plej-ofa.



Zatim je slavio sa navijačima, logično.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gudurić nas poklopio kad smo ga pitali koji je bio njegov zadatak u poslednjem napadu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016, 00:37

Bio je junak crveno-belih mnogo puta ove sezone, ali će se koš koji je Marko Gudurić dao Partizanu u drugoj utakmici finala plej-ofa sigurno najviše pamtiti u Srbiji...Posle meča je emotivno proslavio pogodak sa devet metara preko ruke Vanje Marinkovića, a nakon toga je morao na doping kontrolu...Novinari...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.