Trinkijeri pred Igokeu: Oprezno i pametno, biće dobar meč

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Igokeu: Oprezno i pametno, biće dobar meč

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred prvi meč u ABA ligi protiv Igokee, rekao je da njegov tim mora da bude oprezan pred prvo gostovanje ove sezone u regionalnoj ligi. Meč između košarkaša Igokee i Partizana igra se u subotu od 18 sati.
Crno-beli takmičnje u ABA ligi počinju posle osvajanja ABA Superkupa i pobede na startu Evrokupa protiv Venecije.
"Na prvom mestu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želim brz i potpuni oporavak Trifi (Aleksandru Trifunoviću prim.aut). Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije. Počinje sezone, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.
Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić rekao je da tim mora biti maksimalno koncentirsan tokom celog meča.
"Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu", istakao je Gordić. 
Meč između košarkaša Igokee i Partizana igra se u subotu od 18 sati.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER PARTIZANA O ALEKSANDRU TRIFUNOVIĆU Trinkijeri: Sad svi navijamo za Trifu!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2019

Partizan sezonu u ABA ligi otvara danas gostovanjem klubu u Republici Srpskoj, čiji trener se oporavlja od moždanog udara

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.