Trinkijeri: Odigramo kvalitetno, a onda izgubimo koncentraciju

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Odigramo kvalitetno, a onda izgubimo koncentraciju

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je manjak koncentracije kao ključni faktor poraza crno-belih od Ritasa.

Partizan je izgubio u Viljnusu 80:74 na startu Top 16 faze Evrokupa.

"Čestitam Ritasu na pobedi. Verujem da vi u Litvaniji veoma dobro poznajte košarku. Bila je ovo dobra utakmica, sa puno dobrih poteza. Borili smo se, vratili se u meč, ali smo napravili neke greške koje su nas koštale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobede. To je naš problem. Uradimo puno dobrih stvari, odgramo veoma kvalitetno, lopta se kreće veoma dobro, ali onda nismo u stanju da ostanemo fokusirani i odigramo sa potrebnom koncentracijom da bi pobedili na gostujućem terenu u Top 16 fazi Evrokupa", istakao je Trinkijeri.

Partizan sledeći meč igra već u subotu kada dočekuje Mornar u 14. kolu ABA lige, a potom 9. januara čeka Albu u drugom kolu Top 16 EK.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.