Trinkijeri: Ne mogu da uživam u pobedi, razmišljam o Zagorcu

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Ne mogu da uživam u pobedi, razmišljam o Zagorcu

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri je posle pobede nad FMP u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije rekao da je zadovoljan prikazanom igrom.

Ipak, italijanski stručnjak je istakao da je zabrinut zbog povrede Radeta Zagorca, koji je povredio koleno pri faulu košarkaša FMP Marka Jeremića.

“Ne znam kakva je povreda u pitanju. Bio je u punom sprintu. Ne mogu da uživam, pošto mislim na njega. Moramo da imamo malo sreće," rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trinkijeri.

Trener crno-belih je istakao da mu je "posle deset utakmica u Superligi i samo dve teže, bilo bitno da se njegov tim imenom i prezimenom upiše u seriju plej-ofa."

"Igrali smo čvrsto 36 minuta, lopta je išla levo-desno, neki put smo pogađali šuteve, a mnogo puta nismo. Imali smo 23 asistencije, a moglo je da bude i 30 da smo ubacili nekoliko zicera i dve otvorene trojke. Očekujem još teži meč na njihovom terenu", istakao je Trinkijeri.

Revanš utakmica je u sredu u Železniku, a eventualna majstorica dva dana kasnije u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRINKIJERI POSLE POBEDE NAD FMP: U Železniku nas čeka teži i drugačiji meč!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2019

Trener Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede protiv FMP-a 93:75 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa, rekao je da njegov tim u drugoj utakmici u Železniku očekuje drugačiji i teži meč.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.