Trinkijeri: Kriv sam, ali ja ne mogu da dam koš ili pâs

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Kriv sam, ali ja ne mogu da dam koš ili pâs

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je derbi protiv Crvene zvezde prelomljen u trećoj četvrtini i preuzeo je odgovornost za poraz.

"Nije dosta igrati 20 minuta. Treća četvrtina nas je prelomila i tu smo izgubili napad, odbranu, bilo je individualnih rešavanja, a nismo dovoljno dobri da imamo individualna rešavanja. Žao mi je zbog predsednika kluba, zbog navijača... Ovo ide >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mene, ja sam kriv. Nema tu mnogo priče. Nisam prave reči upotrebio, pokušao sam da uvedem ekipu da bude spremna da igra, a bili su spremni samo 20 minuta", rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su od Crvene zvezde sa 77:71 u prvom ovosezonskom derbiju, u devetom kolu ABA lige.

Upitan da li će ekipa dovoditi nove igrače, Trinkijeri je odgovorio: "Imaš pravo da pitaš šta god želiš, ali kad kažem da ide na mene, ne možeš mi takvo pitanje postaviti. Ne mogu da ti odgovorim".

Zvezda je meč prelomila serijom 16:0 na početku treće četvrtine.

"Voleo bih da imam 15 tajm-auta po četiri minuta, možda i to ne bi bilo dosta… Probao sam sa niskim, sa viskim, jedan bek, dva beka, lopta unutra, lopta napolje, ali opet kažem - ide na mene. Još nismo našli ko nosi ekipu na ramenima. To ja ne mogu, ja ne mogu da dam koš, da napravim blok, dam pâs, da zagradim", rekao je Trinkijeri.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trinkijeri: Ne mogu ja da dam koš, ali krivica je moja

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2018, 01:51

Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je njegov tim doživeo poraz od Crvene zvezde zbog jako loše partije u trećoj četvrtini...Crno-beli su poraženi u večitom derbiju, u okviru devetog kola ABA lige, pred svojim navijačima rezultatom 77:71..."Prelomila je treća četvrtina. U njoj smo izgubili...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.