Trinkijeri: Jednostavno i čisto, čestitam Zvezdi

Izvor: RTS, 03.Feb.2020, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Jednostavno i čisto, čestitam Zvezdi

Trener Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je nakon poraza u "večitom" derbiju od Crvene zvezde da je protivnik bio bolju u segmentu skoka i slobodnih bacanja i da je to presudilo pobednika.
"Čestitam Zvezdi. Mislim da ovaj derbi može veoma jednostavno da se opiše: 41:21 u skokovima i 96.4 odsto slobodna bacanja. Sve drugo je bilo manje više gore-dole na obe strane. Te dve stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su na kraju donele pobedu Zvezdi. Jednostavno je i čisto. To je to", rekao je Trinkijeri nakon meča.

Trener Partizana nije bio zadovoljan zbog načina na koji je njegova ekipa skakala.
"Nisam zadovoljan. Kada izgubiš na skoku, to je onda do tebe. Te lopte moraju da budu naše. Na tome smo izgubili utakmicu. U ovakvom meču je teško postizati lepe koševe. Lopta je prljava kada je sve klizavo, a te sitnice nisu bile na našoj strani", zaključio je Trinkijeri.
Partizan naredni meč igra protiv Virtusa u sredu u okviru šestog kola Top16 faze Evrokupa.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gordić: Skok i slobodna bacanja odlučili VIDEO

Izvor: B92, 03.Feb.2020

Košarkaš Partizana Nemanja Gordić izašao je pred novinare posle poraza u "večitom derbiju"...Gordić je naglasio da su skok i olako pravljeni faulovi igrača Partizana doprineli trijumfu Zvezde 92:86..."Čestitam Zvezdi na pobedi, bila je dobra utakmica za publiku. Igrali smo od početka do kraja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.