Trinkijeri: Igraćemo protiv Virtusa koji ima najboljeg igrača

Izvor: RTS, 20.Dec.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Igraćemo protiv Virtusa koji ima najboljeg igrača

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao da je njegov tim odigrao lošu utakmicu, uprkos pobedi protiv Limoža 77:58 u poslednjem meču grupne faze Evrokupa. Partizan će u Top 16 fazi igrati u grupu E gde će mu rivali biti Virtus, Trento i Darušafaka. Top 16 faza Evrokupa za Partizan počinje 8. januara.
Posle utakmice protiv Limoža trener Partizana je bio vrlo kritičan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prema timu, uprkos pobedi.

"Završili smo drugi u grupi, grupa je bila prilično teška. To što Lokomotiva nije prošla dalje, pokažuje koliko je grupa bila teška. Mogli smo bolje. Večeras je bila loša utakmica. Nije bilo lako igrati, nismo bili motivisani, nismo pokazali pravo lice večeras", rekao je Trinkijeri na konferenciji posle meča.
Partizan će u Top 16 fazi igrati u grupu E gde će mu rivali biti Virtus, Trento i Darušafaka, iako je grupa mogla da bude sastavljena od italijanskih ekipa. 
"Nije samo pasta, već pasta i kebab. Igramo protiv Virtusa koji ima daleko najboljeg igrača Evrokupa (Miloš Teodosić prim.aut), Darušafaka ima najbolju odbranu u EK do sada, igraju tvrdu odbranu. Trento koji zna da igra Evrop, imaju Đentilea koji zna da bude veliki problem za odbranu. Grupa je teška, ali su sve teške. Veoma je važno da igramo jednu po jednu utakmicu i da ne letimo previše. Nismo još ništa napravili da možemo da pričamo o većim ambicijama nego o tome da dobijemo prvu utakmicu", zaključio je Trinkiejri.
Top 16 faza Evrokupa za Partizan počinje 8. januara.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trinkijeri pred Igokeu: Mnogo znoja za svaki poen

Izvor: RTS, 20.Dec.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao da će njegov tim morati da odigra maksimalno koncentrisano protiv Igokee u 12. kolu regionalne ABA lige. Igokea će biti gost Partizana u subotu od 20 sati u "Štark areni". . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.