Trinki: Klinci su pomogli, a možda više i nisu klinci

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinki: Klinci su pomogli, a možda više i nisu klinci

Trener Partizana zadovoljan igrom i pristupom u meču protiv Dinamika i još jednom pobedom u domaćoj Superligi.

Partizan je na dobrom putu da grupnu fazu KLS Superlige prođe bez poraza. Ako se u mečevima protiv Novog Pazara i Slobode u "Pioniru" ne dogodi senzacija, crno-beli će u plej-of ući sa 10 uzastopnih pobeda.

Osmu su zabeležili u četvrtak uveče u Zemunu, protiv ekipe Dinamika - 62:91 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (31:51).

Trener Andrea Trinkijeri dao je priliku Dušanu Tanaskoviću, Marku Pecarskom i Urošu Trifunoviću i bio zadovoljan viđenim.

"Korektan pristup. Klinci su nam pomogli, mada možda više i nisu klinci. Nekad si sa 18 godina imao troje dece, sada još piju jogurt i mleko. Ali, bili su koncentrisani, igrali su pametno... Stariji su im pomogli da odigraju dobru utakmicu. Dinamik je igrao kvalitetan napad, sa dobrim spejsingom i to nam je pomoglo da budemo dobri u odbrani", naveo je Trinkijeri na pres konferenciji u dvorani SC "Master".

Miro Alilović, koji je preuzeo Dinamik pred početak Superlige, ocenio je da je njegov tim "sve uradio pogrešno".

"Šta je valjalo? Ništa nije valjalo. I to od prvog, pa do poslednjeg sekunda utakmice. Počeli smo meko, bez ikakvog motiva. Da ne pričam o koncentraciji. Primili smo 30 poena posle izgubljenih lopti, o čemu da pričamo dalje? To su problemi koje moramo što pre da rešimo unutar ekipe. Momcima sam rekao da moramo da se fokusiramo na preostale utakmice, protiv Mege i Novog Pazara, a ovu sramotu da što pre zaboravimo".

Dinamik sa Novim Pazarom deli treće i četvrto mesto na tabeli B grupe.

I jedni i drugi imaju polovičan učinak (4-4), a u poslednja dva kola ostaje da se vidi mogu li još da pokvare planove drugoplasiranoj Megi (5-3), koja je u ovom trenutku najbliža polufinalu plej-ofa i okršajima sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.