Trener Tofaša: Glupo drugo poluvreme...

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Tofaša: ''Glupo drugo poluvreme...''

Trener košarkaša Tofaša Orhun Ene rekao je da je njegova u večerašnjoj utakmici protiv Partizana glupo odigrala drugo poluvreme i da iz poraza u Beogradu mora da izvuče pouke.

Tofaš je večeras u Beogradskoj areni izgubio od Partizana sa 80:93, u drugom kolu u Evrokupu.

"Početak i kraj utakmice su za nas različite priče. Ako hoćeš da ostaneš u igri i pobediš moraš da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontrolišeš ritam utakmice. Dobro smo počeli, bili smo pametni u napadu, pravili korekcije, ali posle nekoliko grešaka, primili smo neke lake poene. Vodili smo 10 razlike, ali nažalost prestali smo da igramo", rekao je Ene posle utakmice.

"Razgovarali smo u poluvremenu kako da kontrolišemo igru, posebno protiv ekipe kakva je Partizan i ove atmosfere, kako da osvojimo loptu i brzo napadamo.







Moramo da naučimo nešto iz ovoga, mislim da će nam ova utakmica dati važne stvari za sledeće utakmice u Evrokupu. Ako želiš da pobeđuješ u Evrokupu i u gostima, moraš da igraš pametno", naveo je trener Tofaša.

On je dodao da će sa svojim igračima analizirati utakmicu.

"Pokazaću im prvo i drugo poluvreme, da vide kako smo igrali glupo u drugom poluvremenu. Ovo je tek početak, fale nam igrači, bićemo bolji tim. Imamo mnogo mladih igrača, nemamo 10 igrača na istom nivou iskustva.







Moramo to da prihvatimo, ali ne smemo da odustanemo, već da naučimo i pripremimo se. Danas su i iskusni pravili lake greške, a na ovom nivou ne smeš ih praviti. Čestitam Partizanu", rekao je Ene.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener Tofaša nezadovoljan "glupim" drugim poluvremenom

Izvor: B92, 09.Okt.2019, 10:42

Trener košarkaša Tofaša Orhun Ene rekao je da je njegova protiv Partizana glupo odigrala drugo poluvreme i da iz poraza u Beogradu mora da izvuče pouke.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.