Tošić vozio Valjak do pobede, Stojketova povreda kvari utisak! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić vozio "Valjak" do pobede, Stojketova povreda kvari utisak! (video)

Još uvek aktuelni šampion Srbije revanširao se Čukaričkog za poraz u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije. Crno-beli slavili golovima Zorana Tošića.

Fudbaleri Partizana prekinuli su negativan niz i upisali trijumf posle dva vezana poraza u prvenstvu i kupu.

Crno-beli su u "reprizi" prve utakmice polufinala Kupa Srbije savladali Čukarički u Humskoj rezultatom 2:1 (1:0) tako da pet kola pre kraja Super lige imaju devet bodova manje u odnosu na vodeću Zvezdu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Partizan: Stojković (od 74' Jovičić) - N. R. Miletić, Marković, Mitrović, Antonov - Pantić, Zdjelar (od 65' Zdjelar), Jevtović, Tošić - Ivanović, Ožegović (od 69' Tavamba);

Čukarički: Belić, Docić (od 80' Tedić), Stevanović, Mudrinski (od 46' Kajević), Drinčić, Bojić, Veličković, Ovusu (od 46' Stojanović), Bogosavac, Belaković, Đurić.

Domaćin je u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na meč na Banovom Brdu prikazao jako dobru igru ali se i pored toga ponovo našao u neprijatnoj situaciji.

Partizan je u 18. minutu poveo golom Zorana Tošića, a nakon greške koju je Nikola Drinčić napravio na trideset metara od svog gola. Saša Zdjelar je oduzeo loptu bivšem vezisti Partizana, ona je potom stigla do Ognjena Ožegovića, a ovaj je nesebično dodao Tošiću koji je bio siguran.

Najagilniji igrač Partizana do odlaska na odmor bio je Đorđe Ivanović. Zimsko pojačanje crno-belih pravilo je probleme odbrani Čuke sve vreme, a najbliži golu Ivanović je bio u 29. minutu kada je okrenuo čuvara ali je golman Belić odlično intervenisao.

U nadoknadi vremena Čukarički je mogao do izjednačenja ali je Milan Mitrović sa gol linije izbacio loptu koju Docić zatim nije uspeo da ubaci u nebranjenu mrežu.

Nastavak je doneo nova uzbuđenja u Humskoj. Već u prvom minutu drugog poluvremena greška Saše Zdjelara omogućila je Nemanji Belakoviću da izbije sam pred Vladimira Stojkovića i da poravna na 1:1.

Od tog momenta uglavnom se sve dešavalo na polovini gostujučeg tima. Nastavio je Đorđe Ivanović gde je stao u prvom delu ali mu se nije dalo da matira Belića.

Trener Partizana Miroslav Đukić potom je na teren poslao Sašu Ilića i Leandrea Tavambu i to se pokazalo kao dobar potez

Upravo je pomenuti dvojac odradio najveći deo posla u 81. minutu pre nego što je lopta stigla do Zorana Tošića koji je drugi put na utakmici matirao Belića.

Nekoliko minuta pre pobedonosnog gola Partizana teren je zbog povrede morao da napusti Vladimir Stojković koji je dobio udarac u koleno nakon sudara sa Markom Jevtovićem.

U samoj završnici Belić je još dva puta izašao kao pobednik iz duela sa Đorđem Ivanovićem koji je prvi put od dolaska u Humsku dobio šansu da igra ceo meč i pokazao da ima šta da ponudi.

Narednu utakmicu u Super ligi Partizan igra u sredu protiv Radničkog iz Niša na domaćem terenu, dok će Čukarički u goste Crvenoj zvezdi.






Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: "Možda je bolje što se danas ovako završilo"

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018

Šef stručnog štaba ekipe Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Partizanu na pobedi i poručio da će u revanšu polufinala Kupa stvari biti dosta drugačije...Čukarički je nakon trijumfa nad Partizanom u prvom meču polufinala Kupa Srbije (4:2) danas poražen u Humskoj u okviru drugog kola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.