Tavamba odbio da trenira sa ekipom, traži novi klub!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 17:31

Tavamba odbio da trenira sa ekipom, traži novi klub!

Leandre Tavamba je slobodan igrač.

Kamerunski napadač Leandre Tavamba koji se dokazao igrajući za Partizan, potom i sada za Al Tavon, ostao je bez ugovora, ali je imao opciju da produži ugovor sa klubom na još godinu dana i milion dolara višu platu.

On je mogao da ostane da trenira sa klubom, ali je to odbio i sada trenira samostalno, što je dodatno razljutilo čelnike Al Tavona.

Inače, on ima veliki broj ponuda iz Azije, ali će najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostati u Saudijskoj Arabiji.

Nekadašnji fudbaler Partizana će definitivno imati ogromnu platu u sledećoj sezoni, pa je jasno da od potencijalnog povratka u redove Partizana nema ništa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.