Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER VOŽDOVCA RAZOČARAN: Na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo!

Fudbaleri Partizana uspeli su u poslednjih 10 minuta utakmice da preokrenu rezultat „na krovu“ a nakon utakmice se jano moglo videti nezadovoljstvo trenera domaćina Ilije Stolice.

Šef stručnog štaba Voždovca imao je šta posle utakmice da poruči sudijama, a potpom je usled uzburkanih stransti preskočio čak i uobičajni komentar za televiziju.
Ipak kada se malo „ohladio“ ipak je kratko prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svoje viđenje utakmice.
-Čestitam kolegi Marku Nikoliću i Partizanu na prolazu dalje. Zadržaću se na tome. Utakmica je za mene bila jako lepa i dobra, demonstrirali smo da možemo, hoćemo i znamo da igramo kvalitetan fudbal. Uživao samo u svakom minutu.- rekao je Stolica, čiji su igrači u drugom poluvremenu, u dva navrata propustili stopostotne šanse da ovu utakmicu reše u svoju korist.
-Nažalost, danas smo imali previše moćnog protivnika, tako da su stvari na koje mi ne možemo da utičemo. Mi samo gledamo teren, teren je nama bio jednino merilo i uvek će biti. Mislim da su moji igrači pretrpeli veliku nepravdu, ali iz toga moraju da izađu jači i stabilniji. Naše opcije su svedene na teren i na teren se vraćamo u nedelju-, prokomentarisao je trener „Zmajeva“.
The post TRENER VOŽDOVCA RAZOČARAN: Na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.