Svi protiv Milinkovića, koliko je smena realna?

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi protiv Milinkovića, koliko je smena realna?

"Kiza" na udaru, ali ima podršku uprave!

Iz Partizana su juče jasno poručili da ne razmišljaju o smeni trenera, ali to je oročena podrška.

Ako ne bude pomaka, vrlo brzo bi Milinković mogao da traži novi posao. Navijači su protiv njega, pokrenuta je peticija, ali to je simboličan pritisak na trenera posle izgubljenog derbija.

Partizan ovako loše nije startovao od kada se raspala nekadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << SFRJ, crno-beli imaju tri poraza u osam mečeva i tek su četvrti na tabeli.

Oglasili su se i nekadašnji igrači, Đani Ćurčič je iz Londona poručio da Milinković treba da ode i da je najgori trener u istoriji Partizana.

On je njegovog pomoćnika Lončara nazivao neprikladnim imenima, a optužio ga je i za "bliske veze" sa Zvezdanom Terzićem.

O tome možete da čitate ovde, a koliko je realno da Milinković dobije otkaz već ove nedelje?

Partizan očekuje da ekipa proigra, no prvi veliki ispit trener Partizana polaže već u četvrtak protiv Alkmara. Poraz od verovatno najslabijeg rivala u grupi bi mogao da upali alarm i da označi kraj puta za trenera Partizana.

Ako i tada preživi mogli bismo da vidimo ono po čemu su srpski klubovi poznati, da se čeka novi kiks u prvenstvu, makar i nekoliko nedelja kako bi trener bio smenjen.

Partizan naredni meč u šampionatu igra u nedelju protiv Nišlija kod kuće, pravo na kiks nemaju. Ali, ni pobeda neće značiti da je "Kiza" siguran, makar je takva bila praksa do sada u srpskom fudbalu. Jer, posle poraza u derbiju, treneri "večitih" obično rade na "pozajmljenom" vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đani Ćurčić besan na Milinkovića: Ti si najgori trener u istoriji Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2015

Težak poraz u 149. večitom derbiju podigao je ozbiljnu prašinu u Humskoj i oko nje. Navijači su vrlo brzo zatražili ostavku trenera Zorana Milinkovića, uprava poručuje da se to neće desiti, ali jasno je da srpskom šampionu predstoje burni dani. Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Ćurčić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.