Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2020, 09:58

Suvenirnica kod Ćele kula išarana je navijačkim grafitima

NIŠ

  Navijačke poruke po zidovima krase zgradu suvenirnice kod spomenika Čele Kula ovih dana.

Pouzdano se ne zna kada su ispisane, ali po onome kako su se stvari sa porukama odvijale nastale su pre utakmice Radnički Partizan, a onda je došlo i do manjih promena na grafitima posle utakmice.

Grafite su prvi, pored građana, videli i radnici u suvenirnici, a ispred ulaza ih je zatekla i gomila polomljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << flaša.

Sami su sve očistili, ali grafite ne mogu da uklone, pa će to na sebe, najverovatnije, preuzeti zaposleni u JKP ‘’Mediana’’.

                     Zaposleni u ovom objektu su o događaju obavestili Narodni muzej i nadležne organe. Inače ceo objekat pokriven je video nadzorom.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.