Suma neko vreme van terena zbog kontuzije oka

Izvor: Beta, 18.Okt.2020, 20:51

Suma neko vreme van terena zbog kontuzije oka

Fudbaler Partizana Sejduba Suma odsustvovaće neko vreme sa terena zbog kontuzije oka, koju je zadobio tokom večerašnjeg "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom.Suma je u 16. minutu napustio teren stadiona u Humskoj, nakon što ga je igrač Zvezde Seku Sanogo udario u lice."U pitanju je kontuzija oka, nastala zbog udarca. Obavljena je dijagnostika, treba da se prati i moraće neko vreme da bude van terena", saopšteno je iz Partizana.Partizan i Zvezda odigrali su večeras u Humskoj nerešno 1:1, u 163. "večitom" derbiju.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Suma neko vreme van terena zbog kontuzije oka

Izvor: Danas, 18.Okt.2020

Fudbaler Partizana Sejduba Suma odsustvovaće neko vreme sa terena zbog kontuzije oka, koju je zadobio tokom večerašnjeg "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.