Izvor: RTS, 30.Nov.2020, 12:37

Suma: Vraćamo veru u sebe i zajedništvo

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da su crno-beli u duelu sa TSC-om pokazali karakter i da se vraćaju zajedništvu.
Izabranici Aleksandra Stanojevića su ubedljivo pobedili TSC 4:0 u 16. kolu Superlige, golovima dvostrukog strelca Filipa Holendera, Sejbude Sume i Takume Asana.

"Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u poslednjoj utakmici odneli pobedu. Znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period da se dobro se i fizički i psihički pripremimo, jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om."
"TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da "igrate okolo", da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse", rekao je Suma za klupski sajt.
Suma je u 60. minutu ušao u igru i već posle prvog kontakta sa loptom, na asistenciju Holendera, uspeo da postigne gol.
"Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe", zaključio je Suma.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.