Stolica pred novim angažmanom u komšiluku?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica pred novim angažmanom u komšiluku?

Nakon epizode u Olimpiji Ilija Stolica blizu novog angažmana u jednoj od zemalja bivše SFRJ.

Mesec i po dana trajao je mandat Ilije Stolice (40) u Olimpiji iz Ljubljanje, a srpski stručnjak uskoro bi mogao da dobije novi angažman u komšiluku.

Makedonski mediji javljaju da je bivši fudbaler Partizana blizu preuzimanja skopskog Vardara!

Najpoznatiji makedonski klub grca u dugovima i plan je da ga grad Skoplje uzme pod svoje. Ukoliko dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do takvog scenarija, za novog predsednika bio bi postavljen Darko Pančev, dok bi Ilija Stolica preuzeo trenersku funkciju.

Spekuliše se da će Skoplje pomoći Vardaru sa 1.500.000 evra, pa ostaje da vidimo hoće li srpski stručnjak biti deo novog projekta koji bi trebalo da bude otpočet u slavnom klubu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.