Stevanović o Gardijanovoj listi: Prija i motiviše

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović o Gardijanovoj listi: Prija i motiviše

Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da mu je drago što se našao na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih mladih igrača sveta.
Britanski list uvrstio je 17-godišnjeg vezistu crno-belih na spisak najboljih mladih fudbalera uz obrazloženje da ima ekstrmno obećavajuću budućnost i podsećanje na odličan start u sezoni.

"Svaki kompliment prija, posebno kada se nađete na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << listi 60 talentovanih dečaka po mišljenju jednog renomiranog lista kakav je Gardijan. Ipak, ja ni kada su me hvalili pre, a ni sada nisan leteo. Vrlo sam svestan svih prednosti, lepota, mana i opasnosti koje sa sobom nosi fudbal", rekao je Stevanović za klupski sajt.
Momak rođen 25. septembra 2002. godine u Užicu ove sezone odigrao je 12 utakmica za crno-bele i postigao četiri gola.
"Imam samo 17 godina, moj talenat je jedna stvar, ali da bi o meni i dalje pisalo kao o nekome ko ima dobar učinak moram da marljivo radim kao do sada. Iskren da budem, očekivao sam da se nađem na listi najtalentovanijih mladih fudbalera, što me samo još više motiviše", zaključio je Stevanović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stevanović o Gardijanovoj listi: Prija i motiviše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2019

Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da mu je drago što se našao na Gardijanovoj listi od 60 najtalentovanijih mladih igrača sveta...Britanski list uvrstio je 17- godišnjeg vezistu crno-belih na spisak uz obrazloženje da ima ekstremno obećavajuću budućnost i podsećanje na odličan start...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.