Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2021, 20:19

Stanojević: Nismo se snašli u drugom poluvremenu

„Bili smo dobri u prvom delu“, rekao trener Partizana

Prvi put u karijeri Aleksandar Stanojević je izgubio prvenstveni večiti derbi (1:0). A, činilo se posle prvog poluvremena da je Partizan bliži golu, pa i pobedi na Marakani.

Ipak, jedan prekid presudio je crno-belima i razočarao šefa struke Parnog valjka.

Nismo zadovoljni. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, imali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo dosta situacija, šansi i trebali smo da ih rešimo. U drugom je zvezda stekla prednost kroz prekid. Jednostavno, nismo se snašli u nastavku i nismo bili opasni kao u prvom delu igre”, priznao je Stanojević.

Trener Partizana je rekao šta mu se nije dopalo u igri njegovih pulena u drugom delu.

Igračima mogu da zamerim što nismo bili konkretniji u drugom poluvremenu. To je to, čestitam Zvezdi”, zaključio je Stanojević.

Sa 12 bodova zaostatka jasno je da je prvenstvena trka rešena.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.