Stanojević: Nisam zadovoljan odnosom Sadika i Sume

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 21:18

Stanojević: Nisam zadovoljan odnosom Sadika i Sume

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je razočaranje sa izgubljena dva boda na gostovanu Metalcu u Gornjem Milanovcu.

Crno-beli su sa igračem više primili gol u 81. minutu i na kraju remizirali rezultatom 1:1 (0:0).

Stanojević je takođe i kritikovao odnos prema igri Umara Sadika i Sejdube Sume.

"Ovo je za nas razočaravajući rezultat. Imali smo vođstvo 1:0, morali ranije da rešimo utakmicu. Nismo ušli u prvo poluvreme dovoljno kvalitetno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Protivnik je želeo da igra. Metalac igra dobar fudbal. Nije nam stvorio šanse. Ne znam da li je bilo ulazaka u 16, stvorilo nam je tu situaciju i postigao gol“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Bio je upitan zbog čega je na poluvremenu izmenuo Sadika i Sumu.

"Nisam bio zadovoljan njihovim odnosom prema igri. Igrač Partizan mora da bude borbeniji, agresivniji. Oni nisu bili na tom nivo. To je razlog izmena".

U toku utakmice stigle su informacije da se u Humsku vraćaju Miloš Jojić, Ivan Obradović i Svetozar Marković.

"Stvarno nije trenutak da pričamo o pojačanjima", zaključio je Stanojević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.