Šta se desilo sa rekordnim transferom Strahinje Pavlovića?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo sa ''rekordnim transferom'' Strahinje Pavlovića?

Zatišje već dugo traje, utišale se i priče oko Rikarda Gomeša...

Partizan je juče i zvanično realizovao transfer Svetozara Markovića u Olimpijakos za milion i po evra i 10 posto od sledeće prodaje, ali ono što se već (pre)dugo najavljuje i očekuje nikako da se dogodi.

Naravno, u pitanju su najavljeni transferi Strahinje Pavlovića u Juventus i Rikarda Gomeša u jedan od arapskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubova.

Još početkom juna se najavljivalo da bi klub iz Humske samo od ova dva transfera mogao da zaradi preko 10 miliona evra, da bi Pavlovićev transfer mogao da bude rekordan, čak se pominjalo i osam miliona evra, dok bi Rikardo Gomeš trebalo da obori rekord kada su Partizanovi stranci u pitanju, jer u Humskoj se nadaju ponudi od oko pet miliona, koliko je navodno Al Hilal bio spreman da plati.

Ali, vreme prolazi, početak sezone se približio, crno-beli danas igraju najvažniju utakmicu na pripremama, protiv Bordoa u 18 časova, pa je za očekivati da tim koji danas istrči na teren bude Miloševićev izbor i za start u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

S obzirom da Rikardo Gomeš nije odigrao nijednu pripremnu utakmicu ovog leta i da se još uvek čuva za očekivani transfer, treba verovati da će crno-beli uskoro realizovati taj posao, samo je pitanje po kojoj ceni, da li za tri i po, četiri miliona evra ili nešto više.

Međutim, kada je u pitanju Strahinja Pavlović, tu odavno već nema nekih konkretnijih signala iz Juventusa ili nekih drugih evropskih klubova.

Treba reći da su najglasnije i ''najbombastičnije'' najave oko njegovog odlaska u Juventus bile pre dolaska Mauricija Sarija na klupu italijanskog šampiona, ali sada je u Torinu najvažnija tema dovođenje štopera Ajaksa Matisa De Lihta, pa Pavlovića sada retko ko pominje u tom kontekstu.

Zbog toga je za očekivati da Pavlović ipak odigra kompletne kvalifikacije za Ligu Evrope, pa da tek onda realizuje transfer u slučaju da zadovoljavajuća i pre svega zvanična ponuda do tada stigne. A kako prenosi ''Mozzartsport'', zvanična ponuda iz Juventusa (još) nije poslata...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.