Šta kažu bukmejkeri - Kakve su šanse večitih u Ligi Evrope?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažu 'bukmejkeri' - Kakve su šanse "večitih" u Ligi Evrope?

Beograd će biti jedina evropska prestonica koja će imati dva kluba u Ligi Evrope, a evo kakve se šanse "večitima" daju u ovom takmičenju.

Dan uoči prvih mečeva koje će beogradski "večiti" odigrati u grupnoj fazi Lige Evrope predstavlja dobar trenutak da se baci pogled na šanse koje "bukmejkeri" daju Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Jasno je da srpski klubovi ne spadaju u grupu favorita za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovog takmičenja što potvrđuje i procena svetskih kladionica.

Sudeći na osnovu procena "bukmejkera", Partizan ima veće šanse od Zvezde da se domogne trofeja. Za jedan uloženi evro na opkladu da Partizan osvaja trofej zaradili bi 151 evro, a u Zvezdinom slučaju 251.

Najveće šanse za osvajanje Lige Evrope, barem kada je procena kladionica u pitanju, daju se Milanu i Arsenalu, a zatim slede Everton, Marsej, Lion, Atletik Bilbao i Viljareal.

Kada se pogledaju kvote za osvajanje prvog mesta u grupi, Partizanu se ponovo daju veće šanse nego Zvezdi što u neku ruku i jeste logično.

Crno-beli su više puta u poslednjih deset godina igrali grupnu fazu Lige Evrope, pre dve godine su bili na korak od evropskog proleća, a Grupa B se može smatrati povoljnijom za pravljenje dobrih rezultata od one u kojoj se nalaze Arsenal, Keln i BATE.

Tako je kvota da će Zvezda biti prva u Grupi H 17,00, a da će Partizan biti prvi i Grupi B 6,00. Najveće šanse za osvajanje prvog mesta u Partizanovoj grupi daju se Dinamo Kijevu (1,75), a u Zvezdinoj ekipi Arsenala (1,30).
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.