Srušio FMP, pa proglašen za MVP-a kola VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 18:49

Srušio FMP, pa proglašen za MVP-a kola VIDEO

Košarkaš Krke Jurij Macura proglašen je za anjkorisnijeg igrača prvog kola ABA lige, saopštilo je regionalno takmičenje na zvaničnom sajtu.

Košarkaši Krke pobedili su na gostovanju ekipu FMP-a rezultatom 99:97, a klub iz Novog Mesta predvovio je Jurij Macura sa 23 poena, uz osam skokova za indeks korisnosti 31.

Slovenački tim u narednom kolu regionalne lige dočekuje košarkaše Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudelj pogodio za Sevilju VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj imao je zapaženu ulogu na gostovanju Sevilje u Ajndhovenu...On je bio strelac gola za špansku ekipu u meču drugog kola sa PSV-om...Posle ubačene lopte pred gol, Serhio Ramos je skočio i spustio loptu na peterac, tu je natrčao Nemanja Gudelj i zakucao je loptu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.