Španci hvale Uroša Đurđevića: Ne samo zbog golova...

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci hvale Uroša Đurđevića: Ne samo zbog golova...

Srpski centarfor dočekao je 2019. godinu više nego spreman. Pogađa iz kola u kolo.

Uroš Đurđević (24) napustio je prošlog leta Olimpijakos u potrazi za šansom i većom minutažom, a početak 2019. godine pokazuje koliko je bio u pravu kada je izabrao Sporting Hihon.

Selidbom u špansku drugu ligu ("Segundu"), nekadašnji napadač Partizana našao je prostor da se tokom jeseni uvede u takmičarski ritam, a kada se "smestio" počeo je da pogađa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

I sada ne prestaje da daje golove!

U nedeljnoj pobedi Sportinga na gostovanju Ekstremaduri (3:0), Đurđević je postigao dva gola, čime je još jednom potvrdio da je u sjajnoj formi.

Srpski špic bio je strelac u poslednjih pet kola Segunde, s tim da je prošlog vikenda prvi put ove sezone dva puta pogodio. Koliko je postao značajan za ekipu govori i činjenica da je dao šest od poslednjih osam Sportingovih golova.

Njegov trener Hoze Alberto govorio je posle meča protiv Ekstremadure i o svemu što Đurđević donosi mimo lopti u mreži protivnika.

"Uroš je sjajan igrač, ne samo zbog svojih golova, već zbog celokupnog učinka. Daje nam veće prisustvo u šesnaestercu rivala", naglasio je Španac.

Posle 24 odigranih kola, Sporting je deseti na tabeli, sa pet poena manje od šestoplasiranog Alkorkona, koji trenutno zauzima poslednje mesto koje vodi u doigravanje za plasman u Primeru, u kojoj je Hihon poslednji put igrao u sezoni 2016/17.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.