Skauti na derbiju: Italijani, Nemci, Englezi, Španci...

Izvor: Mondo, 24.Sep.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skauti na derbiju: Italijani, Nemci, Englezi, Španci...

Brojni predstavnici inostranih klubova gledali su u nedelju duel Partizana i Crvene zvezde.

Foto: MN Press

Beogradski "večiti derbi" godinama unazad privlači veliku pažnju stranaca. Bilo da je reč o navijačima koji dolaze zbog "naelektrisane" atmosfere ili skautima inostranih klubova koji se nadaju dobroj kupovini za male >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pare.

Tako je bilo i minule nedelje, u 158. izdanju najveće utakmice srpskog fudbala. Meč je završen bez pobednika, 1:1, ali se može čuti da su predstavnici brojnih klubova koji su se našli na stadionu u Humskoj, zadovoljni napustili lože. Posebno oni koji su pratili igrače crno-belih...

Među klubovima koji su poslali svoje ljude u Beograd su Borusija Dortmund, Galatasaraj, Đenova, SPAL, Peskara, Fiorentina, Viljareal, Valjadolid, Hetafe, Las Palmas, Lil i Sautempton, za koji engleski mediji pišu da je došao zbog Ričmonda Boaćija, strelca izjednačujućeg pogotka za Crvenu zvezdu.

Izvor: MONDO

*************************************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.