Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 18:46

Selektor Japana: Asano je dobar čovek, nije izdajnik

Mnogo prašine podigao je Takumin potez da napusti crno-bele

Bilo je već govora na stranicama našeg portala o teškim rečima koje su pale posle odluke Takume Asana da napusti redove crno-belih tri sedmice pre kraja šampionata.

Neki od termina odnosili su se i na to da je Asano takvim ponašanjem "izdao" Partizan, a potrebu da sve prokomentariše imao je i selektor Japana Hadžime Morijasu.

On je bio i trener Asanu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Hirošimi, tako da dobro poznaje "Jaguara".

"Iz svog iskustva znam da Takuma nije osoba koja izdaje saigrače ili svoju ekipu. On je dobar čovek. Želeo bih da pružim podršku Asano onoliko koliko sam sad u stanju", rekao je Morijasu.

Prema rečima selektora Japana, Asano je na oku reprezentacije zemlje izlazećeg sunca.

On je kandidat za reprezentaciju i ako je moguće želeo bih da razgovaramo o mom izboru za kraj maja. Ne mogu da pričam o njegovom ugovoru. Nije mi jasno šta će se dešavati, ali voleo bih da se što pre reši", rekao je Morijasu.

Podsećanja radi, Vladimir Stojković je posle odlaska Asana pričao o njegovoj izdaji Partizana, dok je Lazar Marković potencirao na Asanovoj nezahvalnosti.

Japanac nije bio zadovoljan odnosom kluba sa Autokomande prema njemu, tražio je da mu se plate dva bonusa i kirije za stan, dok se Partizan nada dobitku od 3.000.000 evra sudskim putem.

Umesto uspešnog završetka saradnje (ljudi u Partizanu očekivali ponudu i do 5.000.000 evra), sve se završilo ranije i negativnije od očekivanog.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.